PF 2019

07.01.2019 10:31

Chtěl bych všem našim členům popřát do roku 2019 hlavně hodně zdraví a životní pohody,  štěstí a životního  optimismu. Zároveň bych si i já přál, abyste zachovali přízeň našemu Lyžařskému klubu i našim budoucím záměrům na Radhošti .

Udělali jsme kus práce. Rekonstruovali jsme veškerou elektroinstalaci, sanovali všechny  stěny zasažené plísní, opravili vnitřní omítky,  prosvětlili jsme obývací pokoj dalším oknem, vymalovali, položili nový koberec a vybavujeme obývák novým nábytkem. V kuchyni všechny překvapí nová kuchyňská linka s vestavnou mikrovlnkou, novým odsavačem par a varnou deskou. V jižní ložnici jsme vyměnili podlahovou krytinu, na postelích pak jsou nové matrace.

Všechny tyto práce organizované a řízené Výkonným výborem LK stály hodně úsilí a námahy všech členů, kteří přiložili ruce k dílu. Musím proto těmto členům poděkovat a sdělit jim, že se nám, našim dětem, vnukům naše vynaložená námaha vrátí pobytem na naší chatě na Radhošti  v příjemném a zdravějším prostředí.

Musím poděkovat také Obecnímu zastupitelstvu Dolní Bečvy za dotaci na rekonstrukci elektroinstalace, která výrazně pomohla celý projekt řádně dokončit

 

Vl.Blinka,předseda LK Radhošť z.s.