Přebory 2017 - výsledky

06.02.2017 21:42

Dne 4.2.2017 se na sjezdovce Pod Kaplí po dlouhé době uskutečnily přebory lyžařského klubu v obřím slalomu. Navzdory špatnému počasí jsme se na Radhošti sešli v hojném počtu. Do závodění se pak pustilo 36 soutěžících v různých věkových kategoriích od malých myšáků až po veterány. Závod se odjel pouze na 1 kolo, z důvodu časové tísně a nepříznivého počasí. 

Nejmladší závodnicí na startu byla Kačenka Paulusová, nová naděje našeho klubu. Trať zajela za pomoci svého taťky Daniela Pauluse v čase 1:17. 

V kategorii Masters (muži nad 30 let) byly první příčky velmi našlapané. Na první místě se ve shodném čase 30,4 sekund umístili Daniel Paulus a Daniel Adamec. Na třetí příčce se umístil Jan Závorka a to o pouhou destinu sekundy za D. Paulusem a D. Adamcem. Čtvrté místo pak v čase 30,8 vybojoval Marek Petrovič. 

O rozruch mezi všemi přítomnými se postaral Peťa Vojkůvka, v jeho super kostýmu. 

.

 

Za veterány jel jediný závodník Franta Čampa, který projel branky ve velmi dobrém čase, a to rovných 45 sekund i s přestávkou v půli tratě na jednoho frťana. Franta vyžadoval startovní číslo 60. To jsme bohužel neměli, tak to vyřešil po svém :) 

Absolutním vítězem celého přeboru se stala Tereza Paulusová v čase 29,06s. Bohužel se však nemohl zůčastnit vyhlašovacího ceremoniálu. Cenu za ní přebírala její mladší sestra Kačenka. Na druhém až třetím místě se umístili Daniel Paulus a Daniel Adamec. 

Kompletní přehled výsledků můžete najít ZDE.

Více fotografií ve Fotogalerii.

 

Všem závodníkům a organizátorům děkujeme za perfektní závody!

Výbor LK Radhošť